Carwrappen

Op zoek naar top-kwaliteit carwrapping? Neem vrijblijvend contact op!

Carwrap of carwrapping is het door middel van folie een voertuig opnieuw bekleden. Het voertuig wordt ingepakt met een andere kleur of structuur. Het voertuig krijgt er in ieder geval een geheel nieuwe look door.

Voor carwrap kunnen alle kleuren gekozen worden. Ook is het mogelijk een structuur aan te brengen zoals carbon. Door een bepaalde structuur aan te brengen krijgt het carwrap BMWvoertuig een heel realistische uitstraling.

Doordat de folie over de lak van de auto wordt aangebracht kan de lak niet beschadigen. Door een onzichtbare folie aan te brengen wordt het dan ook puur functioneel toegepast.

Carwrap heeft in het algemeen een zeer positieve werking op de lak van het voertuig. En de folie kan altijd weer van het voertuig worden verwijderd.

Het beste is een folie te gebruiken van hoge kwaliteit. Bij gebruik van Avery en 3M folie bent u verzekerd van hoge kwaliteit en het resultaat zal daar ook naar zijn.

carwrap MiniDe folie die wordt gebruikt voor carwrap is gegoten vinyl. Doordat de folie van stevige vinyl is en van iedere kleur of bedrukking is te voorzien, zijn er ongekende mogelijkheden in tegenstelling tot auto spuiten.

Ook is het mogelijk om 3D-effecten te creëren. Op deze manier kan er een extra dimensie worden aangebracht dat voor een bijzonder effect kan zorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een logo of een andere illustratie onder de folie.

Foto’s

Enkele foto’s van carwrapping.